Szállítási szabályzat

Árainkat csak a rendelkezésre álló szabad szállítási és személyzeti kapacitás függvényében, valamint az utazás előtt minimum 48 órával korábban leadott megrendelés esetén van módunk garantálni. A honlapon található áraink, mind az árlistákban, mind pedig a kalkulátor által generálva, kifejezetten tájékoztató jellegűek. Kérjük, hogy minden esetben használják a kalkulátort, ha ettől eltérő helyszínt vagy időpontot választatnak, akkor érdeklődjenek az info@sharktrans.hu címen. A megrendelési határidőt követően leadott megrendelések esetében a Szolgáltató nem vállal kötelezettséget a honlapon található utazási specifikációk biztosításában, ugyanakkor törekszik az abban foglaltakkal megegyező, vagy attól nem túlságosan eltérő feltételek rendelkezésre bocsátására.

Lemondási feltételek:

  • Érvényes és visszaigazolt személyszállítási szolgáltatást lemondani csak és kizárólag írásban lehet e-mailen az info@sharktrans.hu címen vagy sms-ben +36703167171-os számon, az alábbi feltételekkel:
  • Megrendelési határidőig (utazás előtti munkanap 12:00) ingyenes
  • Az utazás megkezdése előtt 8 óránál korábbi lemondás esetén a viteldíj 50%-a
  • Az utazás megkezdése előtt 4 és 8 óra közötti lemondás esetén a viteldíj 75%-a
  • Az utazás megkezdése előtt 4 órán belüli lemondás estén a viteldíj 100%-a
  • (A fenti időintervallumokba az utazást közvetlenül megelőző éjszaka – 22:00 órától 08:00 óráig – nem számít bele!)
  • Az árak az egy rendelésben megadott utasszámra, és nem az adott úton együtt utazókra vonatkoznak. A megrendelési határidőn túli módosításokért adminisztrációs díjat számítunk fel, melynek összege tételenként 2.000 HUF.

Járatának tervezett érkezési időpontjára állunk ki, és 60 percig várunk Önre. Ezt követően a várakozás díja minden megkezdett óra 3000 Ft+ÁFA. Fenntartjuk annak jogát, hogy amennyiben a várakozás másik fuvar teljesítését veszélyezteti, akkor annak teljesítése élvezzen elsőbbséget. Ezt követően is, lehetőségeink szerint mindent elkövetünk, hogy eljusson céljához. Ennek költségeit azonban Önnek kell viselnie.

Utasonként egy, 20 kg-t meg nem haladó súlyú bőrönd, ill. egy kézipoggyász (20x40x45 cm. méretű) szállítása a viteldíjban foglaltatik. További, illetve nagyobb súlyú csomag szállítását előzetes értesítés után, külön díj felszámítása mellett vállaljuk.

A külön csomag után számított díj utanként és csomagonként mérettől függően változik.

Takarítási díj kisebb szennyezés esetén 2.000 Ft; komolyabb szennyezés, pl. ha kárpittisztításra van szükség, 10.000 Ft.